Αναζήτηση συγκεκριμένου ιστολογίου

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

VALENTINE'S DAY

Μπορεί να άργησα μερικές μερούλες και να έχασα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όμως με όλο αυτό τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί για την εν λόγω ταινία, όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το blog. Μια αρκετά συζητημένη ταινία θα 'λεγα, σκηνοθετημένη από τον Gary Marshall (ναι, όλοι θυμόμαστε το Pretty Woman...) η οποία πραγματεύεται (τι άλλο), ιστορίες ανθρώπων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γενικά η αλήθεια είναι ότι ταινίες τέτοιου περιεχομένου έχουν μεγάλη απήχηση με απαραίτητη προϋπόθεση όμως το χαμηλό προϋπολογισμό!

Έτσι μάλλον σκέφτηκε και εδώ ο Gary Marshall και απέκλεισε ηθοποιούς πού ζήτησαν το κάτι παραπάνω (βλέπε Catherine Heigl), ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα μόλις σε 2 μήνες όπου το promotion της ταινίας έγινε παραμόνο από διαρροές του cast.


Παρ' όλα αυτά τα ονόματα των ηθοποιών στην ταινία αυτής δεν τα προσπερνά κανείς εύκολα μιάς και προσφέρουν ένα εξαίσιο θέαμα κυρίως για τα αρσενικά μας αλλά και για τα θηλυκά κάθε ηλικίας!


Πιο συγκεκριμένα το "μενού" για τα αρσενικά περιλαμβάνει: Πρώτη και καλύτερη τη Jessica Alba (I know...), την Taylor Swift (ναι, αυτή την country τραγουδίστρια που πρόσφατα βραβεύτηκε με Grammy και μέχρι πρότινος τα είχε με τον Taylor Lautner...) , την Joulia Roberts (σταθερή αξία σε τέτοιου είδους ταινίες), τη Jennifer Biel, τη Jennifer Garner, την Anne Hathaway (βλέπε Ημερολόγιο μιάς πριγκίπισσας, Alice in wonderland etc), την Queen Latifah και την Kathy Bates.


Όσο για εμάς τα θηλυκά, μας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουμε μεταξύ των: Patrick Dempsey (ο γνωστός McDreamy απ'το Grey's Anatomy!), Taylor Lautner (ο λυκάνθρωπος του πασίγνωστου Twilight που στην ταινία αυτή τα έχει με την Taylor Swift, όπως και στη ζωή μέχρι πριν από λίγο καιρό όπως υπόθηκε παραπάνω) τον Bradley Cooper, τον Jamie Fox, τον Aston Kutcher (σταθερή αξία και αυτός σε τέτοιες ταινίες), ο Eric Dane (τον McHottie απ' το G.Anatomy...) και αρκετούς ακόμα...



Η πρεμιέρα προφανώς και έχει ήδη γίνει (την εβδομάδα του Α.Βαλεντίνου) και τη διανομή στην Ελλάδα έχει η Village Roadshow! Enjoy yourselves!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου