Αναζήτηση συγκεκριμένου ιστολογίου

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο PERCY JACKSON ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ


Υποθεση: Ο επιρρεπής σε μπελάδες Percy Jackson αντιμετωπίζει προβλήματα στο σχολείο, αν και αυτό θα είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να τον απασχολεί.Αν και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, οι θεοί του Ολύμπου μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τα βιβλία μυθολογίας του Percy, στην πραγματική ζωή.Ο Percy μαθαίνει πως ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Ποσειδώνας, Θεός της θάλασσας, πράγμα που σημαίνει πως ο Percy είναι ημίθεος. Παράλληλα ο Δίας κατηγορεί τον Percy για την κλοπή της αστραπής του, η οποία αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής. Μια συγκλονιστική περιπέτεια, που κρύβει αμέτρητους κινδύνους ξεκινά για το νεαρό Percy.


Ο Percy και οι Ολύμπιοι είναι μια σειρα απο 5 βιβλία του Rick Riordan που έχουν ώς θέμα ένα 12χρονο αγόρι το οποίο μαθαίνει ότι είναι γιός του Ποσειδώνα (Ολύμπιου Θεού της θάλασσας).


Σκηνοθέτης της ταινίας ειναι ο Chris Colombus, ο οποίος μάλιστα είχε κάνει και τα 2 πρώτα Harry Potter, γεγονός που δεν μας προκαλεί έκπληξη μιας και πολλοί μιλούν για έναν "καινούριο Harry Potter (μιας και ο παλιός,μας είναι στα τελειώματα..)" . Θα μπορέσει άραγε να σταθεί "αντάξιος" του Harry ο Percy ή θα βουλιάξει στα βάθη της θάλασσας μαζί με τον Ολύμπιο πατέρα του?


1 σχόλιο: